PRODUCTIELEIDER

Vacature Productieleider

Ben jij een kei in leiding geven in een productieomgeving? Kun je goed luisteren, ben je besluitvaardig en kun je andere mensen hierbij betrekken? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega.

Als productieleider ben je veel op de werkvloer. Je bewaakt de kwaliteit en voortgang, lost problemen op en realiseert verbeteringen. Deze functie binnen het team van productieleiding komt vrij vanwege een herschikking van taken en verantwoordelijkheden.

We zoeken een nieuwe collega die:
- Graag op de productievloer aanwezig is en goed met mensen kan omgaan.
- Resultaatgericht en besluitvaardig is.
- Stressbestendig is en overzicht behoudt.
- Corrigeert waar dat nodig is en complimenteert waar het kan.

Wij bieden een fantastische functie in een bedrijf dat voortdurend in beweging is. Wie behoefte heeft aan duidelijke opdrachten hoeft niet te solliciteren. De beloning is in lijn met het belang van de functie, waarbij de kennis en ervaring van de juiste kandidaat uiteraard meetelt. 

Meer informatie?
Heb je belangstelling en wil je meer informatie over de functie?  Bel met Fanny van der Horst, Operations Manager op 06-55337755 of stuur Fanny een e-mail op fannyvanderhorst@steinfort.nl.

Solliciteren?
Wij zoeken een zelfstandige collega, dus iemand die zelf solliciteert heeft de voorkeur boven kandidaten aangedragen door bemiddelingsbureaus. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie jij jezelf aan de slag gaan en kun je op eigen gelegenheid naar Franeker komen?
Stuur dan je motivatie voorzien van CV naar jananjema@steinfort.nl .