PROCESS ENGINEER

Vacature Process Engineer

Ben jij de man of vrouw die door een bedrijf loopt en ziet waar het anders en beter kan? En krijg je dan ook iedereen daar enthousiast in mee? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een collega.

In het team werk je met drie andere Process Engineers, ieder met een andere achtergrond. Dit veelzijdige team ondersteunt de productieleiding bij de realisatie van investeringen en verbeteringen op alle terreinen. We zoeken in jou dus vooral het vermogen om veranderingen te realiseren en collega’s en kennis te verbinden. Het hebben van hele specifieke kennis is minder van belang. Van onze mensen verwachten we zelfstandigheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Voor deze functie zoeken we iemand die:
- Tenminste HBO denk- en werkniveau en affiniteit met techniek heeft.
- Nieuwsgierig is en kennis haalt waar nodig is.
- Oog heeft voor detail, maar het totaal niet uit het oog verliest.
- Praktisch en hands-on is, zaken uitprobeert, oplossingen bedenkt en implementeert   
  en die geen dikke rapporten schrijft.
- Communicatief vaardig is; je kunt schakelen met de operator aan de machine maar
   ook met een leverancier of klant.

Wij bieden een fantastische functie in een bedrijf dat voortdurend in beweging is. Wie behoefte heeft aan duidelijke opdrachten hoeft niet te solliciteren. De beloning is in lijn met het belang van de functie, waarbij de kennis en ervaring van de juiste kandidaat uiteraard meetelt. 

Meer informatie?
Heb je belangstelling en wil je meer informatie over de functie?  Bel met Fanny van der Horst, Operations Manager op 06-55337755 of stuur Fanny een e-mail op fannyvanderhorst@steinfort.nl.

Solliciteren?
Wij zoeken een zelfstandige collega, dus iemand die zelf solliciteert heeft de voorkeur boven kandidaten aangedragen door bemiddelingsbureaus. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zie jij jezelf aan de slag gaan en kun je op eigen gelegenheid naar Franeker komen?
Stuur dan je motivatie voorzien van CV naar jananjema@steinfort.nl .